Da var også kamp nummer tre overstått og vi står med full pott. Kampen på fredag var imponerende på mange måter. Sortland som er forventet å være et av lagene som skal kjempe om opprykk, var aldri i nærheten av å få med seg noe hjem.
Defensivt slipper vi ikke Sortland til en eneste målsjanse på hele kampen. Vi spiller på oss en del brudd, men er flinke å komprimere og holde fireren samlet. Det er noe vi har jobbet med og som spillerne utførte med bravur.
Offensivt scorer vi fire og vi kunne vel fort doblet antall nettkjenninger. Det viser klasse.
Det klabbet litt i perioder, men man kan vel ikke klage over det som blir prestert. Uansett skal vi fortsette å jobbe hardt for å prestere det vi vet at vi kan.
Spesielt andre og fjerdemålet er en nytelse å se på. Når vi har det tempoet i spillet vårt er det vanskelig for motstanderen å henge med.
Gledelig er det at vi etterhvert i kampen lar unggutta få sjansen og ikke minst at begge klarer seg svært godt. Det lover ekstra godt for fremtiden.
Artig var det og at så pass mange tok turen for å se kampen, og ikke minst den positiviteten dere gir til spillerne. Trampeklapp til pause er ikke hverdagskost.
Nå skal vi nullstille og gjøre oss klar til neste kamp.
Så håper vi at enda flere tar turen til Sagbakken til neste hjemmekamp mot Junkeren torsdag 14.05.15 klokken 16.00.
Fotballhilsen fra trenerne