Da har vi endelig fått vårt første poeng og vi håper det skal bli mange flere i tiden som kommer.
Stikkord vi sitter igjen med etter helgens kamp er samhold, vilje og ansvar. Klarer vi å jobbe slik for hverandre i tiden fremover kommer det helt sikkert mange gode opplevelser. Mange vil nok si at vi hadde marginene med oss i begynnelsen av 2 omgang sist. For oss er det sånn at det spillerne gjorde var å gi det lille ekstra. Da kan det ofte se ut som marginene er med, men det er ikke tilfeldig.At Remi var villig til å ta et førtimetersløp for å berge ballen på streken er mer vilje og ansvar enn det er marginer. Det som var ekstra gledelig var at om selv man var 16 eller 17 år så ga alle alt. Når vi har spillere som er helt tomme så har de løpt mye, for det vi vet med sikkerhet er at vi er veldig godt trent.
Nå venter en ny utfordring i Tromsdalen. Som vi har sagt et uttall ganger så handler det om at vi holder oss til det som gjør oss god. Jo lengre de periodene er jo større er sjansen for et godt resultat. Det vil bli enda viktigere nå som vi møter ett av de beste lagene i avdelingen. Kombinerer vi det med samhold, vilje og ansvar, så vet vi at vi er gode nok.
Forskjellen på det ordinære og ekstraordinære er det lille ekstra. Klarer vi det lille ekstra ofte så ….