Etter fire strake tap skal vi nå reise sørover. Sesongen så langt har dessverre vært av det fattige slaget når det gjelder poengfangst. Etter fire kamper i fjor satt vi oss ned for å oppsummere. Det som da er faktum er at vi ser akkurat de samme tingene som da. For et år siden sto vi med fire strake……. seiere, nå står vi med fire strake…….tap. Utfordringene er uansett akkurat de samme. I de periodene vi spiller slik vi ønsker er vi fryktelig gode, men de periodene er ikke lange nok og vi jobber stadig for å forlenge de. Forskjellen i år er at de feilene vi kom «ustraffet» fra i fjor blir vi «straffet» for i år. Dette er både spillere og trenere klare over og vi jobber hele tiden med det. Det er lettere å lære når feilene vi gjør faktisk får konsekvenser.
I morgen har vi uansett første sjanse til å vise at vi lærer. Så får vi se om periodene med flott spill blir lange nok.