Kim-André Råde i aksjon mot Stålkam i fjor. Nå venter Bodø/Glimt i cupen.

Kim-André Råde i aksjon mot Stålkam i fjor. Nå venter Bodø/Glimt i cupen.

Sesongen har så langt vært frustrerende med tanke på det viktigste i fotball, nemlig det å få poeng. Allikevel gir starten oss håp og tro på at vi skal prestere fremover. Vi har til tider spilt godt og skapt mange målsjanser. Det hadde vært mye verre om ikke så var tilfellet. Når det er sagt har vi i siste kamp sett oss selv både på vårt beste og verste. Dette er noe som kan skje og ofte skjer med unge og urutinerte spillere. Det som derimot vi må lære mest av er at vi aldri må gi opp og aldri slutte å legge ned jobben som kreves. Samtidig er vi ikke det første laget det skjer med og ikke det siste. Vi må prøve å lære av det som skjedde og gjøre det vi kan for at det ikke skal skje igjen.
Det er ei flott og ydmyk spillergruppe som sammen satte seg ned for å analysere og lære.
Det som er fint med fotball er at det fort kommer sjanser til å reparere. I dette tilfellet er det en bonuskamp i form av 2. runde mot Glimt. Da håper vi at vi fremstår annerledes enn sist og at vi kan skape trøbbel for et lag som i utgangspunktet skal slå oss. Men det har skjedd større under i fotballen enn at vi ryster et tippeligalag.
Håper så mange som mulig kommer for å heie oss frem, så kan vi kanskje med publikum i ryggen, sammen skape en opplevelse vi alle husker.
Hilsen trenerne