Førstkommende helg spiller våre lag de siste kampene i årets sesong.  For A-laget blir ett av målene å sørge for at vi forblir ubeseiret på hjemmebane i årets serie.  Guttene er interessert i å avslutte sesongen med nok en seier mot Sandnessjøen.  Kampen spilles lørdag kl.15.  Møt opp og gi laget sin velfortjente honnør.  Rett etter kampslutt  vil lagets kaptein, Jimmy Fjelldalselv, motta pokalen som bevis på at Mo IL er årets suverene seriemestre i  avd 11 i 3. divisjon!

Søndag spiller vårt juniorlag kretsfinalen mot Junkeren fra Bodø.  Den kampen starter også kl.15.

Vi ønsker guttene lykke til med kampen!

Vi gratulerer også vårt guttelag i 15-års klassen som i kveld vant 7 -2 over Åga IL og som dermed også er klar for kretsfinalen, mot Grand/Bodø. Den kampen spilles lørdag kl.12 i Stålhallen. Passelig oppvarming til A-kampen kl.15!

Vi ønsker alle lagene lykke til!  Heia Mo IL!!