Vi kan gratulere juniorene med avdelingsmesterskapet! Nå er de klare for kretsfinalen på Sagbakken etter 2-1 seier over Åga. En flott prestasjon av våre juniorer!

Det var vel ikke noen stor spillemessig kamp av guttene, men det unge laget sto på og klarte til slutt å holde Ågaguttene fra å score utligningsmålet som de jaktet store deler av 2.omg.  Mange hadde møtt opp for å se det spennende oppgjøret mellom de to beste lagene. Siden Åga ville klart seg med uavgjort, var det spenning til fløyta gikk for full tid. Full honnør til Ågaguttene også som har mange gode spillere på laget.

Mo IL’s to mål ble scoret av Magnus Kolstad og Eirik Moen, det siste på en sterk soloprestasjon. Keeper Magnus Fjellgaard hadde forøvrig en fantastisk reaksjonsredning noen minutter før slutt.

Gratulere nok en gang! Nå gleder vi oss til kretsfinalen!iphone_retina