Kim Andre Råde ble matchvinner mot Destin Makumbus Stålkam.

Mo IL – Stål 1 -0

Med sitt frisparkmål i 2.omgang- for fulle tribuner, sikret Kim Andre Råde Mo IL seriemesterskapet 3 serierunder før sesongslutt.

Vi gratulerer  laget og trenerne med opprykket etter en vel gjennomført kamp.  Dette var på alle måter en lagseier. Det kollektive spillet fungerte godt i lange perioder i kampen.  Mo var dominerende i banespillet og i sjanser.  Selv om Stålguttene kjempet godt og trykket til i duellene( Vel tøft sett fra vårt ståsted) satt vi hele tiden med følelsen av at denne kampen har vi kontroll på.  Likevel var scoringen forløsende og jubelen kunne slippes løs vel 5 min. på overtid.

Jubel i garderoben etter kamp - opprykket feires.

Jubel i garderoben etter kamp – opprykket feires.

En velfortjent seier gjør at ingen lag kan sette en stopper for 2.divisjonskamper med Mo IL i hovedrollen på Sagbakken i 2016.

Gledelig var det også at nærmere 1200 tilskuere var på plass på Sagbakken. Det viser at det ligger en latent fotballinteresse i lokalsamfunnet.  Nå er utfordringen for oss å finne samarbeidspartnere som ønsker at vi skal lykkes- og vil bidra til det- når vi i 2016 møter nye utfordringer. Fotball kan skape entusiasme! Hvem vil være med?