Fotballmagasinet Feber er produsert av Mye i media på oppdrag fra Mo IL. Kapteinene Destin Makumbu og Jimmy Fjelldalselv pryder forsiden.

Les vårt nye fotballmagasin.

Det er årets kanskje viktigste kamp for Mo IL. Ikke bare er det et lokaloppgjør mot erkerival Stålkam. Det er også en kamp som langt på vei kan avgjøre opprykkskampen. Med tanke på at Stålhallen ble fylt i våroppgjøret, tyder det meste på at det blir mye folk på Nye Sagbakken stadion onsdag kl. 19.00.
For å skape enda litt mer blest rundt denne kampen – og gi våre tilhengere og sympatisører litt mer innsikt i klubben – har vi hyret inn medie- og kommunikasjonsbyrået Mye i media til å produsere et fotballmagasin. Magasinet har fått navnet Feber. Papirutgaven har et opplag på 10 000 eksemplarer. 9000 av dem havnet i postkasser rundtomkring i distriktet tirsdag, resten blir delt ut før kampen på Sagbakken.

I magasinet finner vi intervjuer med kapteinene Destin Makumbu og Jimmy Fjelldalselv, trenerne Thor-André Olsen og Per Gunnar Tysnes og hjemvendte Kim André Råde og Andreas Sletvold. Du blir også bedre kjent med noen av ungguttene på laget, hvor mye klubbhuset betyr og hva som rører seg i de aldersbestemte lagene.