ipadBYDERBY  Mo IL – Stål

Onsdag er det klart for «årets» kamp på Sagbakken når bylagene Mo IL og Stål braker sammen til lokaloppgjør. Med 6 poengs ledelse før kampen betyr det i klartekst at med seier sikrer Mo IL opprykk til 2.divisjon 3 runder før siste seriekamp.  Vi vet at guttene er klare til å revansjere årets eneste tap i serien, kampen i vår inne i Stålhallen.  Stålguttene er nok også klare til kamp.  Da er det om å gjøre at våre gutter slipper ned skuldrene, får ut sitt beste og legger ned det stykke arbeid som er nødvendig for at serien blir avgjort på onsdag.

Vi forventer fulle tribuner, og håper våre gutter kjenner sin besøkelsestid og presterer opp mot sitt toppnivå.  Da skal motstanderen få mer enn nok å stri med!

Vi ønsker guttene lykke til og sier: HEIA MO!  IMG_5208.JPG