Som de fleste hadde regnet med greide ikke Grand å by på særlig motstand.  Med unntak av en dobbeltsjanse hvor det smalt i begge stolpene, produserte det ultradefensive laget ingenting av farligheter.  Vi fikk se et heimelag som produserte drøssevis av sjansen etter tidvis glimrende kombinasjonsspill. Men unøyaktighet i sistepasningen og til dels udyktighet foran mål( det er snakk om marginer også – flere avslutninger i treverket), gjorde at det stoppet på 5 mål.

Torsdag er det bortekamp mot Tverlandet, før vi onsdag 16. spiller lokaloppgjøret mot Stålkameratene kl.19.00.  Da venter vi stinn brakke på Sagbakken, og da er guttene våre klare for revansje for tapet i vår!

Det er fortsatt 5 kamper igjen i årets sesong, men vi har 6 poeng og en solid målforskjell  å gå på til nærmeste opponent.  Vi satser alt på at ved sesongslutt vil avstanden være enda større.  Det er om å gjøre å holde fokus helt inn og ta en kamp av gangen.  Da skal ingen lag kunne true oss i avslutningen!