Der var kamp nummer seks unnagjort og vi står fortsatt med full pott. Det å vinne seks kamper på rad er en prestasjon som spillerne skal ha all ære for. Når det er sagt ønsker vi selvfølgelig å fortsette denne seiersrekken.

Kampen på torsdag kan beskrives som å gå med klister i nysnø, det klabber. Det måtte en fantastisk enkeltmannsprestasjon til for å avgjøre. Målet til Niklas «Fimpen» Bakksjø var av det lekre slaget. Han rundet tre spillere før han fyrte av fra rundt 20 meter med feil fot og ballen gikk rett i krysset. Rett og slett nydelig. Etter dette håpte vi at det skulle bli mer rom å spille i, men Grand hadde en plan og de fortsatte med å ligge ekstremt lavt og var egentlig ikke interessert i å angripe. Når det er sagt skal vi gi all honnør til Grand. De jobbet ekstremt hardt og holdt seg 100% til den planen de hadde lagt.
Når det gjelder oss var kampen mange hakk tilbake fra det vi presterte mot Junkeren. Det positive er at vi vinner på en dårlig dag og at vi fortsatt skaper målsjanser. Hadde ikke vært noe å si på om vi hadde lagd en 2-3 til. Når det er sagt, så viser det bare at vi må være nok bestemt og nøye med de mulighetene vi får. På stillingen 1-0 er det alltid en fare for at motstanderen får en overgang, eller dødball de lykkes med.
Nå ser vi frem mot Tverrlandet neste lørdag (30.05.15 klokken 14.00) og håper på samme stemning på tribunen som mot Junkeren.
Før det skal vi jobbe hardt på trening for å være godt forberedt og spille den type fotball vi vet vi kan.
Møt opp å støtt oss!
Fotballhilsen fra trenerne:O)