Der var kamp nummer fem unnagjort og vi står fortsatt med full pott.
Første omgang er noe med det beste har vi har prestert. Da har vi bevegelse, tempo på kula og stor presisjon. Da er vi fryktelig gode. Vi bøyer oss i hatten for det gutta leverer før pause.
Andre omgang blir egentlig et lite antiklimaks, hvor vi ikke klarer å opprettholde den samme kvaliteten vi hadde før pause. Vi klarer først det når vi blir en mann mindre. Vi må fortsette å jobbe videre med å utvikle spillet vårt og klare å opprettholde kvalitet gjennom 90 minutter.
Ekstremt artig er det at så mange tar turen for å heie på gutta. Det setter både vi og spillerne pris på. Nå har vi rettet fokuset til neste kamp som er Grand borte og så håper vi at dere som var på kamp i dag tar med dere naboen til neste hjemmekamp som er lørdag 30.05 klokken 14.00.
Vi sees der;o)