Da var seriekamp nummer to unnagjort. Etter ei uke med kamp mandag og onsdag, var vi spente på gårdagen.
Siden onsdagen var både en fysisk og psykisk belastning hadde vi brukt mye tid på å nullstille og være klare til kamp igjen.
Der viste gruppa vår storhet.
I går var det med Mo-øyne kun et lag på banen. Vi møtte et lag som lå bakpå og som vi var forberedt på. Innimellom hadde vi så høyt balltempo at Fauske rett og slett ikke hang med. Vi hadde mye fint spill og vi slapp Fauske kun til en gang og det var på 0-6 i det 88 min.
Vi har hatt fin progresjon i spillet vårt og fortsatte det i går. Vi skal fortsette å jobbe hardt for å minimere enkle pasningsfeil og dårlige mottak slik at de periodene med «playstationfotball» blir oftere og lengre.
Møt opp og støtt laget til neste kamp, det fortjener spillerne.
Presis pasningshilsen med god førstetouch fra trenerne