Inviterer publikum gratis. Håper på støtte fra næringslivet.

I forbindelse med sesongens siste hjemmekamp, Mo IL – Junkeren lørdag 14. oktober klokken 13.00, arrangerer vi det vi har kalt KAMPEN FOR OVERLEVELSE.

Hva går dette ut på?

1. Vi inviterer publikum på kamp, gratis!
  2. Bedrifter og privatpersoner utfordres til å støtte klubben med et valgfritt kronebeløp per publikummer, begrenset oppad til 1000 tilskuere. For eksempel 5 kr per tilskuer = maksimalt 5000 kroner. Minstesum 1 krone per tilskuer.
  3. 10 prosent av inntektene gir vi til Kreftforeningen.

Registrering av bidragsytere kan skje til Lars Erik Zetterlund Nilsen, Bjørn Rune Sørensen eller Marlene Jordbru, frem til fredag 13. oktober kl 18.00

Oppdatert bidragsyterliste vil bli lagt ut på Mo Idrettslags Facebookside mandag 9. oktober, onsdag 11. oktober og fredag 13. oktober (gi beskjed dersom du ikke ønsker ditt navn/firmanavn på denne listen, men ønsker å bidra med kronebeløp).

Alle som bidrar er med i trekninger av premier.

Hovedsponsor i kampen for overlevelse: HELGELAND SPAREBANK

Vi ønsker fulle tribuner og ordentlig fotballfest når vi inviterer alle i Rana og våre venner i Hemnes, Nesna og Lurøy til årets siste (og potensielt tidenes siste) hjemmekamp for Mo Idrettslag.