Alexander Iversen har tidligere spilt futsal sammen med Eirik Moen for Svartisen og Hulløy. Nå skal de to spille sammen for  Mo IL.

Alexander Iversen har tidligere spilt futsal sammen med Eirik Moen for Svartisen og Hulløy. Nå skal de to spille sammen for Mo IL.

Alexander Iversen har lenge vært ønsket av Mo IL. Nå er lurøyfjerdingen endelig klar for klubben.

Mo IL og IL Stålkameratene er enige om en låneavtale ut sesongen, og Iversen blir nå spilleklar til lørdagens viktige bortekamp mot Verdal.

– Jeg ønsket meg en permanent overgang, men det viktigste var å bli spilleklar. Nå er jeg klar til å gjøre det jeg kan resten av sesongen, så får vi ordne opp etter sesongslutt, sier Iversen.

24-åringen kommer til Mo IL fra Leknes, der han har vært på utlån fra Stålkam siden sesongstart. Før det har han spilt for gultrøyene siden han var 14 år. Men selv om han ikke har spilt for Mo IL tidligere, tror han det vil gå greit å tilpasse seg spillestil og bli samspilt med nye lagkamerater.

– Jeg har spilt med mange av dem tidligere, både i Stålkam og på Svartisen Futsal. Og jeg har hatt Thor-André som trener i Stålkam. Så det skal nok gå veldig greit.

Iversen har trent med Mo IL i et par uker, og har et godt inntrykk av hvilke kvaliteter som bor i laget. Likevel har man resultatmessig slitt de siste kampene. Tapet mot Orkla sist helg gjorde at man fakt ned til 11. plass og er et av fire lag på nedrykksplass. Men det gjenstår 14 kamper, og Iversen er sikker på at man skal berge plassen.

– Dette laget er for godt til å rykke ned, men vi berger ikke plassen, eller melder oss på i toppstriden for den saks skyld, uten å jobbe for det. Vi varierer for mye i prestasjonene innenfor korte tidsrom, det har vi sett både på trening og i kamp. Vi må heve bunnivået, bli mer stabile, jobbe for hverandre og som et lag. Da kan det bli veldig, veldig bra. For potensialet i dette laget, det er veldig bra, sier Alexander Iversen.

Trener Thor-André Olsen er meget fornøyd med at Iversen er klar.

– Han er en spiller som vil tilføre oss kvaliteter vi har savnet og som vi behøver. Alex er en sterk, rask spiller som tør å utfordre, tør å prøve og prøve til han lykkes. Og selv om han selv bare er 24 år, så bringer han rutine inn i en ung tropp, sier Olsen.

Med Iversen på plass, har Mo IL sikret seg to forsterkninger som bringer rutine inn i laget, i løpet av kort tid. Forleden ble Adrian Møgster klar. Møgster spilte for Verdal før han kom hjem til Mo. Både Møgster og Iversen er i troppen som møter nettopp Verdal på lørdag.