Adrian Teigen eller Kim André Råde (i forgrunnen t.h.) inntar spissrollen i dagens kamp mot Sverresborg.

Fire av spillerne som spilte mot Strindheim er ute av Sverresborg-kampen.

Verken Brede Frøysa, Jøran Fossmo, Marcus Westvig eller Idar Martin Knutsen er ute med skader og forfall til dagen mot Sverresborg i Trondheim. Tre av de fire, Brede, Jøran og Marcus, spilte fra start i 0-0-kampen mot Strindheim, mens Idar kom inn som innbytter i den kampen.

– På den positive siden har vi både Eirik Moen og Audun Nystad Kvitvær tilbake. Begge måtte kaste inn håndkleet under oppvarminga til Strindheim-kampen, grunnet skade og sykdom, sier trener Thor-André Olsen.

Dette betyr at trenerteamet Thor-Andé Olsen og Kjell Magne Bang må gjøre en rekke omrokkeringer til dagens kamp. Da Mo IL-troppen sjekket inn på flyet fra Røssvoll i formiddag hadde ikke Olsen og Bang startoppstillinga klar ennå.

Med både Westvik og Knutsen ute må en av spillerne som normalt spiller midtbane, gjøre spissjobben i dag. Det blir enten Adrian Teigen eller Kim Råde som tar spissplassen, mens unge Sebastian Kristensen kommer inn på midtbanen i en kantrolle.

– Vi er jo vant med at det er et puslespill å komponere laget, men det blir litt ekstra når fire spillere som normalt ville vært i troppen og der i hvert fall tre av dem ville spilt fra start, mangler. Det vi vet er at vi starter kampen med seks juniorer, sier Olsen.

Dagens motstander Sverresborg har så langt i sesongen slitt på hjemmebane, med cuptap for 4. divisjonslaget Kvik og serietap hjemme mot Molde 2 og Mosjøen.

– De har slitt hjemme, og vi har slitt på bortebane. Det skulle vel borge for en åpen kamp, sier Olsen.

I dagens a-tropp er Aryan Salehi, Magnus Kolstad og Sondre Halland med for første gang denne sesongen. Salehi kom til Mo IL fra Stålkam foran årets sesong, mens Halland har vært ute med skade frem til nå.

De 11 som trolig spiller fra start: Vegar Rabliås, Vebjørn Sund, Olav Ekroll Hauknes, Jasem Bavi, Erlend Skrede Jonassen, Audun Nystad Kvitvær, Niklas Bakksjø, Sebastian Kristensen, Eirik Moen, Kim André Råde, Adrian Teigen.

Innbyttere: Aryan Salehi, Magnus Kolstad, Sondre Halland og Thor-André Olsen.

Kampstart: 16:00