BDO avdeling Helgeland med (f.v.) Morten Anders Helseth, Aleksander Klausen, Trond Olsen, Tone Drage og Monica Bakksjø er nye medspillere for Mo IL Toppfotball. (Foto: Arne Forbord/Rana Blad)

Mo IL Toppfotball har inngått bronse-avtale med revisjonsselskapet BDO.

Avtalen mellom klubben og det internasjonale revisjonsselskapet gjør BDO til bronsesponsor for Mo IL Toppfotball, og gjelder i første omgang for tre år.

– Det er gledelig at BDO, en solid og forholdsvis ny aktør i Rana-regionen, ønsker et samarbeid med oss. Og selvsagt er det verdifullt for klubben å få med nye bidragsytere, både som sponsorer og forhåpentligvis som støttespillere på tribunen, sier styreleder i Mo IL Toppfotball, Lars Erik Zetterlund Nilsen.

– BDO ser frem til et godt samarbeid med Mo IL, en fotballklubb med sunne verdier som vi kjenner oss igjen i. Vi gleder oss til mange morsomme fotballøyeblikk på Sagbakken, sier Aleksander Klausen, supervisor hos BDO avdeling Helgeland.

BDO er et av landets ledende kompetansehus med et bredt spekter av tjenester innen revisjon, regnskap, skatt og avgift og rådgivning. Selskapet har virksomhet i hele 154 land, og mer enn 64.000 ansatte. I Norge har selskapet drøyt 1300 ansatte fordelt på mer enn 70 kontorer.

Selskapet åpnet sitt kontor på Byporten Mo i Rana  i september 2016.