Marcus Westvik og Cheick Cisse kom seg ikke fra Mo i Rana lufthavn til Trondheim i dag.

Marcus Westvik og Cheick Cisse kom seg ikke fra Mo i Rana lufthavn til Trondheim i dag.

Tåka like ugjennomtrengelig som en solid forsvarsmur – stanset Mo IL.

Flyet som skulle transportere Mo IL til troppen fra Mo i Rana lufthavn til Trondheim lufthavn Værnes nå i formiddag, ble kansellert på grunn av tåke på Røssvoll. Dagens seriekamp mot Rosenborg 2 måtte dermed utsettes.

– Kampen må spilles i løpet av neste uke, før vi møter Strindheim hjemme lørdag 13. mai. Vi vet imidlertid ennå ikke hvilken dag kampen skal spilles. Det er noen logistikkmessige utfordringer knyttet til å komme seg ned og opp igjen på et rimelig fornuftig vis midt i uka, sier Mo IL-trener Thor-André Olsen.

Dagens kamp blir erstattet med ei formiddagstrening på Sagbakken.

– Spillerne hadde uansett tatt fri fra skole og jobb for å spille kamp i Trondheim. Så dermed valgte vi å erstatte kampen med trening, sier trener Olsen.