Trener Thor-André Olsen maner siner spillere til å stå opp og frem, etter en laber forestilling mot Mosjøen.

Trener Thor-André Olsen maner sine spillere til å stå opp og frem, etter en laber forestilling mot Mosjøen.

Tapet mot Mosjøen i midtuka svei ekstra, ettersom spillerne vet at de ikke gjorde sitt beste.

– Det vi forventer av dere, det dere skal forvente av dere selv og hverandre, og det folk som støtter klubben forventer, er at dere gjør deres beste.

Dette var Mo IL-trener Thor-André Olsen formaning til sine spillere på dagens trening, foran lørdagens møte med Træff.

Olsen og assistenttrener Kjell Magne Bang har brukt tida etter onsdagens tap for Mosjøen i cupen, til både å lære av taktiske feil og – ikke minst – viktigheten av at hver enkelt viser vilje og innsats.

– Taper man en fotballkamp etter å ha gjort sitt beste, da er det greit. Taper vi på grunn av at vi ikke har prøvd hardt nok, ikke lagt ned den arbeidsinnsatsen som kreves, da er det ikke greit. Mot Mosjøen la vi ikke ned nok innsats. Derfor var det tapet alt annet enn greit, påpekte Olsen.

Til lørdagens kamp har Mo IL tilnærmet full tropp, med unntak av spillere som er langtidsskadd (Sondre Halland og Stian Johansen). Olav Ekroll Hauknes har ristet av seg skaden han pådro seg i onsdagens cupkamp. Adrian Olsen Teigen, som i likhet med Ekroll Hauknes måtte ut med en skade onsdag, har blitt raskere bedre enn fryktet og vil bli testet under oppvarmingen for å se om han kan spille. Niklas Bakksjø er på plass på benken igjen, etter at han sto over cupkampen.

Motstander Træff sin sesongstart har startet sesongen nokså likt Mo IL. Laget slo Mosjøen 1-0 på Kippermoen, i serieåpningen. I andre serierunde ble det 1-3 tap på egen hjemmebane for Stjørdals-Blink (som vi tapte 1-6 for borte i serieåpningen), mens laget røk ut av cupen, etter ekstraomganger og 1-2-tap mot Ranheim.

Mo IL – Træff ser du på Sagbakken stadion lørdag 29. april. Merk tidlig kampstart: 12:30!