Dersom du støtter Mo IL gjennom scoringsklubb.no, vil hver eneste scoring bidra til kreftsaken.

I år som i fjor, håper Mo IL Toppfotball å få til et samspill med så mange som mulig, til støtte for både klubben og for kreftsaken.

I 2016 opprettet spillerne, anført av kaptein Jimmy Andre Fjelldalselv, en målbonus, som førte til at vi forleden kunne overrekke en sjekk på 12.000 kroner til sykehusets kreftavdeling. Også i år vil vi gi 20 prosent av alle inntekter som vi klarer å score, til kreftavdelingen ved Helgelandssykehuset avd. Rana.

Nytt denne sesongen er vi har valgt scoringsklubb.no som verktøy. Å støtte Mo IL og kreftsaken gjennom Scoringsklubb.no er veldig enkelt:

I. Alle som ønsker å bidra, kan registrere seg på https://www.scoringsklubb.no/subscribe/762/?team=28968.

II. Når du registrerer deg, velger selv en fast sum du vil bidra med for hver Mo IL-scoring i 2017 (gjelder kun serie- og cupkamper). Du kan også velge et maksbeløp pr. sesong.

III. Det beløpet du har valgt som støtte, trekkes etter hver måned fra det bankkort/kredittkort du har registrert.