Bred Frøysa debuterte for G15-landslaget i fjor. Nå er han klar for G16-landslaget.

Brede Frøysa er klar for ny landslagssamling!

Landslagstrener Gunnar Halle har tatt Brede Frøysa ut til G16-landslagstroppen som skal møte Ukraina, Slovakia og Polen i ei firenasjonersturnering i Polen.

Med uttaket har Frøysa tatt steget fra G15-landslaget, der han fikk sin debut i fjor høst, og opp på G16-landslaget.
– Det er veldig artig å bli tatt ut. Jeg gleder meg til en ny og spennende opplevelse, sier Mo ILs unggutt.

Norge møter Ukraina torsdag 13. april, Polen lørdag 15. april og Slovakia mandag 17. april. Sistnevnte kamp er forøvrig samme dag som Mo IL serieåpner borte mot Stjørdals-Blink, så kørvan må klare seg uten Frøysa i sesongens første kamp i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Frøysa ble Mo ILs første landslagsspiller på 17 år, da han ble tatt ut til to landskamper mot Sveits i oktober i fjor. Han er den 12. landslagsspilleren som kommer fra Mo IL.