Vi håper på mange slike øyeblikk i 2017-sesongen.

Vi håper på mange slike øyeblikk i 2017-sesongen.

Det er mange veier til målet – men man behøver gode medspillere for å komme dit.

Sesongstarten nærmer seg, og vi gleder oss stort til ny sesong, i ny divisjon med mange nye, spennende motstandere.
Vi skal gjøre vårt ypperste for at vi gjennom 2017-sesongen skal by dere på noen fine opplevelser. Og så håper vi selvsagt på hjelp fra så mange av dere som mulig. Hver og en av dere kan nemlig være en viktig medspiller for oss. Her er noen måter der ditt bidrag kan hjelpe oss underveis og fremover som klubb, på og utenfor banen:

1. Kom på kamp, støtt oss fra tribuna, vær vår 12. spiller! 
Kjøper du sesongkort får du mest igjen for pengene. Koster 500,- (voksen)/250,- (barn over 12, ungdom/student og honnør) for et kort som gir adgang til samtlige hjemmekamper i serien (13) og cupen. Sesongkort får du kjøpt på Sportshuset Mo. 

2. Vi vil score mål. Mange mål! 
På Scoringsklubb () kan du donerer en fast sum per mål som vi scorer i løpet av sesongen. Gå inn på https://www.scoringsklubb.no/subscribe/762/?team=28968 og legg inn dine opplysninger, så skjer resten automatisk. Unntatt scoringene; de kommer ikke av seg sjøl – men vi lover å gjøre vårt beste.

3. Vekst kommer fra grasrota! 
Gjennom Grasrotandelen kan du støtte idrettsklubber og -lag. Vil du gi din Grasrot-andel til Mo IL Toppfotball; klikk enten på lenken under, eller send en SMS «Grasrotandelen 995081903» til 2020 (Norsk Tipping). https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=995081903

4. Bli en del av klubben!
Bli medlem i Mo IL. Medlemskontigenten i Mo IL Toppfotball koster 300,- kroner. Vi vil ha med så mange som mulig. Medlemsskontigent kan betales inn på konto 4516.13.60574. Merk gjerne innbetalingen med «kontigent 2017».