Oskar Drotninghaug Moe er en av åtte Mo IL-spillere som i helga deltar på NFFs kretssamling på Fauske.

Oskar Drotninghaug Moe (t.h.) er en av åtte Mo IL-spillere som i helga deltar på NFFs kretssamling på Fauske.

I dag reiser åtte Mo IL-spillere til Fauske, for å delta på Norges fotballforbunds kretssamling.

Samlingen, som går over tre dager, finner sted i SKS Arena på Fauske. I alt 72 av Nordlands største fotballtalenter født i 2001, 2002 og 2003, fordelt på 36 jenter og 36 gutter, er invitert til samlingen.

På guttesiden finner vi hele åtte Mo IL-spillere; Jonas Gullfjell, Nicklas Sundsvåg, Johannes Hagh, Efrem Rezene, Oskar Drotninghaug Moe, Jesper Jensen, Lukas Hoff og Brede Frøysa.

 

Uttaket er basert på sone-, område-, og kretssamlinger. I tillegg til åtte guttespillere fra Mo IL, er også Safaraz Ali fra IL Stålkameratene og Åga ILs Mads Fagerli Halsøy og Håkon Nerdal, tatt ut til samlingen.

På jentesiden er syv spillere fra Rana tatt ut: B&Y ILs Oda Halland fra B&Y IL, forøvrig søster til Mo ILs Sondre Halland, Jenny Jakobsen og Synne Bakksjø Mikalsen fra Gruben IL og Julie Johansen, Tyra Bjørnådal, Madeleine Skagtun og Julia B. Ånonli fra Åga IL.

Kretssamlingen er en del av Landslagskolen og består av både treninger, spillermøter og kamper.